“29 MAYIS GÜNÜ TÜRKİYE YÜZYILININ BAŞLANGICI OLACAKTIR”

Nevşehirlilerden destek isteyen platform sözcüsü Mustafa Özdemir, Son 20 yıl boyunca Türkiye’de çeşitli vesayet odakları ile mücadele edildiğini, milletin güçlü desteğiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik iradesiyle bu vesayet odaklarının üstesinden gelindiğini söyledi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde başaramadıklarını demokratik yollarla başarmak istediklerini söyleyen Özdemir, “Bu ülkenin asil evlatları 104 yıldır mandacılarla mücadele etmektedir asıl kavga buradan çıkmaktadır. İtilaf devletleri 103 yıl önce vatanımızı İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar, Yunanlılar ve Ermeniler arasında paylaştırmışlardı. 1919 Yılında başlayan 7 düvele karşı kurtuluş mücadelemiz içimizdeki işbirlikçiler olduğu sürece bu günde yarın da devam edecektir.” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-05-23 at 18.18.50

“OYUN BÜYÜK”

İsim vermeden Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Özdemir şunları söyledi, “Adam çıkmış Cumhurbaşkanı seçilirsem Avrupa birliği özerklik şartını tanıyacağım diyor. Yani Türkiye Cumhuriyeti topraklarını bölücülere vereceğim diyor, İşin vahim tarafı bu adam yüzde 44 oy alıyor.  Allah muhafaza bu adam kazansaydı, sandıktan Türkiye’nin bölünmesi için evet çıkmış olacaktı. Aziz Türk milleti oyunun farkında mısın? Oyun büyük.”

“28 MAYISTA 1 OY İLE TÜM BU OYUNLARI BOZMAYA VAR MIYIZ”

Özdemir şöyle devam etti, “Ülkemiz; 1960’da başlayan 15 Temmuz 2016 da sona eren darbeler, muhtıralar, post modern darbeler hükümet krizleri ve iç karışıklıklara Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile son vermiştir. Son 21 yılda ülkemizin kazanımlarının heba olmaması için rehavete kapılmadan ülkemiz için, bağımsızlığımız için, ezanların susmaması için, bayrağımız için, vatanımız için, büyük Türkiye için, Ayasofya’nın kapanmaması için, başörtüsünün yasaklanmaması için, çocuklarımızı geleceğimiz için, Karabağ’ın düşmemesi için, mavi vatanın elden gitmemesi için, Kıbrıs için 1 saatimizi ayırıp oyumuzu Reise kullanalım inşallah.” HABER: MEHMET GÜNAY

WhatsApp Image 2023-05-23 at 18.18.19

Editör: Mehmet Günay