Motosiklet ekibi, depremzede çocukları Kapadokya’da gezdirdi.

13 kişiden oluşan motosiklet ekibi, Nevşehir Valiliği önünde toplanarak Kavak kasabası Recep Tayyip Erdoğan İlkokuluna konvoyla geldi. İlkokula gelen motosiklet ekibi okulda çocuklara dondurma ikram etti.

Türk Riders Motosiklet ekibi okulda okuyan depremzede çocukları motorlarla Uçhisar Kalesi'ne getirerek bölgeyi gezdirdi.

WhatsApp Image 2023-06-08 at 13.22.16 (1)

“DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ÇEŞİTLİ FAALİYETLERDE BULUNDUK”

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, depremzede çocuklar için çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

Motosiklet Kulübü’nün böyle bir etkinlik için Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurduğunu aktaran Polat, “Biz de çok özel ve güzel bir etkinlik olacağını düşündük ve depremzede öğrencilerimiz için bir araya geldik. Bu etkinliğe Valimiz Uçhisar Belediye Başkanımız ve Kavak Belediye Başkanımız destek verdi. Ben destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, özellikle de Türk Rides Cappadocia Kulübü üyelerine” diye konuştu.

“BU TÜR ETKİNLİKLERİ DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Kavak Belediye Başkanı Ferudun Bağcı, “Depremzede çocuklarımızın bu sıkıntılı süreçten çıkışında bu psikolojik etkiyi üzerlerinden atması için çok güzel bir etkinlik. Hepsini gözlerinin İçinden bu mutluluk bu sevinç gözüküyor. İnşallah bu tür etkinlikleri imkanlar doğrultusunda devam ettirmeye çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖZÜNDEKİ MUTLULUĞU GÖREBİLİYORUZ”

Türk Rides Kapadokya Motosiklet Kulübü Başkanı Kenan Tekin ise şunları söyledi, “Kulüp olarak ilimizde eğitim öğretim gören depremzede öğrencilerimiz misafir olan öğrencilerimize bir moral sürüşü düzenlemek istedik. Bu vesileyle İl Milli Eğitim Müdürümüz Memet Bey'in de onayıyla ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesiyle hep beraber Kavak kasabasında eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden depremzede öğrencileri okullarının bahçesinden alarak bölgemizdeki karstik arazilerde Kapadokya bölgesinde motosiklet kulübümüzle beraber bir motosiklet turu düzenledik. Öğrenciler çok heyecanlılar çok keyifliler, onlar içinde aynı zamanda bir moral sürüşü oluyor.”

Bu tarz etkinlikleri daha öncede yaptıklarını söyleyen Tekin, benzer etkinliklerinde devam edeceğini de aktardı.

Motosiklete binip gezen ilkokul öğrencisi Zehra Nur Teker'de, her şeyin çok güzel olduğunu Kapadokya’yı motorla gezerken daha yakından gördüğünü söyledi.

HABER: MEHMET GÜNAY

WhatsApp Image 2023-06-08 at 13.22.16 (3)

WhatsApp Image 2023-06-08 at 13.22.16 (2)

Editör: Mehmet Günay