İbrahim Paşa Mahallesi Muhtarı Hallav Tuncay Orhan’ın ev sahipliği yapılan 2022 yılının son değerlendirme ve istişare toplantısında yıl içerisinde yapılan çalışmalar ele alındı.

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık’ın da katıldığı değerlendirme ve istişare toplantısında mahallelerinin sağlıklı altyapı ve üstyapıya kavuşturulması anlamında 2022 yılının oldukça verimli geçtiği aktarıldı. 2023 Yılı hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü, böyle bir etkinlikte mahalle muhtarlarına ev sahipliği yapan İbrahim Paşa Mahallesi Muhtarı Hallav Tuncay Orhan’a teşekkür etti.

Muhtarlar arasında sevgi ve saygı çerçevesinde dayanışma ve fikir birlikteliğinin önümüzdeki süreçte de devam etmesi temennisini yineleyen Yüncü, 2023 yılında yıllardan beri şehrin en köklü sorunlarından biri olan Kuzey Batı Çevre yolunun yapımına başlanması umudu içinde olduklarını ifade etti.

Yüncü, ayrı şekilde 2023 yılının yeni iş imkanlarının sağlanması ve bu çerçevede yeni istihdam odaklı yatırımların şehrimizde yapıldığı bir yıl olması temennisini iletirken, yeni yılın mahalle sakinleri ile birlikte tüm Nevşehirlilere hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.