2025-2026 yılı Okul Sporları Hentbol Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları düzenlenen açılış seremonisiyle başladı.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen seremoniye Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin, şube müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Müsabakalarda ise Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Kayseri, Aksaray, Konya, Niğde, Sivas ve Nevşehir’den gelen takımlar mücadele ediyor.

Açılışta konuşan İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin, okul sporlarının gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulayarak, tüm sporculara centilmence ve sakatlıksız bir turnuva temennisinde bulundu.

Suvermez Kapadokyaspor’dan devre arası transfer hamlesi
Suvermez Kapadokyaspor’dan devre arası transfer hamlesi
İçeriği Görüntüle

Keskin, böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Müdür Keskin, 8 Ocak Perşembe gününe kadar devam edecek olan karşılaşmalara vatandaşları davet etti.

Whatsapp Image 2026 01 05 At 15.25.19 (2)Whatsapp Image 2026 01 05 At 15.25.19 (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ