Mustafa Özdemir, Topuzluhan Restoranda basın toplantısı düzenledi.

14 Mayısta yapılacak seçimlerde AK Parti’den aday adayı olduğunu açıklayan Özdemir, önümüzdeki günlerde başvuru yapacağını söyledi.

Depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileyen Özdemir, 2023 seçimlerinin deprem süreci ile kesişen farklı bir atmosferde geçecek bir seçim süreci olacağını belirterek, meslek hayatında ve STK çalışmaları esnasında yüzlerce seminer, konferans, kongre, sempozyum, çalıştay, yurtdışı gezileri, şuralar, kişisel gelişim seminerleri, eğitim toplantıları ile bir birikim, alt yapı ve tecrübe oluştuğunu bu birikimi değerlendirmek istediğini belirtti.

“30 yıllık birikim ve tecrübelerimizi Allah nasip ederse 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aday olmak niyeti ile bu gün Adalet ve kalkınma Partisinden Nevşehir Milletvekilli aday adaylığımızı açıklamak istiyorum.” diyerek AK Parti’den milletvekilliği aday adayı olduğunu açıklayan Özdemir, “Yüce Allah’ın takdiri, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve parti teşkilatlarımızın tensipleri, milletimizin teveccühü olursa hizmet etmeye talibiz.” ifadelerini kullandı.

“SİYASET İSTİŞARE VE REKABET İŞİ”

Bu güne kadar siyaset içerisinde çok değerli insanların yer aldığını kaydeden Özdemir, “Herkes kendi çapında hizmet etme gayretinde oldu. Siyaset bir rekabet işi, tabi ki değişik partiler içerisinde siyaset yapan değerli isimler var geçmişten günümüze.  Eğer siyaset ortamında rekabet, istişare, tabanın sözü ve sesi dinlendiği takdirde ben siyasette başarılamayacak bir şey olmadığına inananlardanım. Biz inanmış insanlarız, bizim inancımıza göre bir işi yapmadan önce o işin uzmanları ile istişare etmek gerekiyor.” dedi.

Editör: Ravza Nur Baydemir