AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, Ürgüp İlçe Başkanı Uğur Cankurt, Mustafapaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata ve İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, Kurban Bayramı dolayısıyla Mustafapaşa beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Bayramlaşma programına vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekerken, heyet AK Parti seçim bürosunda vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği programda hem bayramın manevi atmosferi paylaşıldı hem de bölgeye dair değerlendirmelerde bulunuldu.
Özellikle farklı yaş gruplarından vatandaşların katıldığı buluşmada birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı. Vatandaşların taleplerini dinleyen heyet, beldede yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine de görüş alışverişinde bulundu.
Burada konuşan Milletvekili Çalışkan, bayramların toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli günler olduğuna dikkat çekerek, “Bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimini hep birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Rabbim muhabbetimizi, dayanışmamızı ve birliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.




Next




