Toplantıya NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, öönetim kurulu üyeleri, KOSGEB Nevşehir Müdürü Ali Usta, KOSGEB Uzmanları Mehmet Şahin ve Samet Yozkatlı ile Nevşehirli iş insanlarıkatıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Ertaş, derneğin hedefleri arasında her üyenin en az bir proje yapmasını sağlamanın ve bunu desteklemenin yer aldığını belirtti.

Devlet desteklerinin firmaların kendilerini geliştirmeleri ve şehrin gelişmesi için büyük önem arz ettiğini söyleyen Ertaş, bu kapsamda KOSGEB’in sağlamış olduğu hibe programının hem sanayici hem de KOBİ’ler için büyük bir avantaj olduğunu kaydetti.

Sanayi sektörünün bölgenin gelişmeye açık olması ve KOBİ’lerin projeler ile geliştirilmesini bu bağlamda bu sene Nevşehir’den rekor bir başvuru beklediklerini belirten KOSGEB Müdürü Ali Usta; “Yeni çağrının üç başlık altında çağrıya açık olduğunu, birinci başlıkta yazılımcılarımız ve yazılımlar üzerine, ikinci başlıkta üretim hatlarını dijitalleştirmek ve 3. başlıkta makine ekipman almak isteyen KOBİ’lerimizi destekleyeceğimiz yeni bir program ile bugün buradayız.” dedi.

KOSGEB uzmanları da proje detayı hakkında sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. Toplantının ikinci oturumu katılımcıların yapmayı planladıkları projeler hakkında soru cevap olarak devam etti.

KOSGEB Müdürü Ali Usta’ya Başkan Mustafa Ertaş, başkan yardımcıları Arif Öbekli, Mehmet Kahraman ve genel sekreter Samet Kafalı tarafından plaket verilerek program son buldu.

320508953_5916364008429179_873314836855314636_n