Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD), üyeleri uluslararası iş fırsatları için Hong Kong Elektronik Fuarı’na katıldı.

NESİAD’dan yapılan açıklamaya göre, NESİAD küresel ticaret ağını genişletmek ve üyelerine uluslararası iş fırsatları sunmak amacıyla başlattığı yurt dışı ziyaret programı kapsamında ilk durağını Hong Kong’a gerçekleştirdi.

En yeni teknolojilerin makine ve ekipmanların sergilendiği fuara; NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Mehmet Kahraman ve Ömer Özaltın, Samet Kafalı, Ramazan Köybaşı, Ali Rıza Özkaya, İbrahim Umut Barındırır, Numan Atak, Osman Gümüşsuyu, Batuhan Arslan, Murat Yavuz, Yılmaz Özaltın, Fatih Doğan, Abdullah Kahveci, Hurşit Şimşek ve Muhammed Yiğit katıldı.

Fuarda elektronik, otomasyon, makine ve ileri üretim teknolojilerinin küresel pazar trendlerine yön veren örnekleri yakından incelendi.

Kapadokya’da turizm sezonu beklentinin altında
Kapadokya’da turizm sezonu beklentinin altında
İçeriği Görüntüle

NESİAD heyeti, uluslararası firmalarla gerçekleştirdiği birebir temaslarda yeni iş birlikleri ve teknoloji transferi fırsatlarını değerlendirerek bölge iş dünyasına katkı sağlayacak bağlantılar kurdu.

Heyet, özellikle son dönemde hızla gelişen yapay zekâ destekli üretim sistemleri, akıllı cihazlar, endüstriyel otomasyon çözümleri ve sürdürülebilir teknoloji yatırımları üzerine yoğunlaştı.

Üyelerin uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü artırmaya yönelik gözlemler yapılarak, yeni yatırım ve iş ortaklığı olanakları detaylı şekilde inceledi.

Kaynak: BÜLTEN