29 – 30 Ekim 2022 tarihinde başlayan ligde 11 Aralık 2022 tarihi itibariyle ilk yarı tamamlanmıştı. A grubunda 7, B grubunda ise 8 takımın katıldığı ligin ikinci yarısı 21 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan maçlarla başlayacak.

A Grubunda 18 puanla Yazıhüyükspor ve B grubunda ise 21 puanla Derinkuyugücüspor sezonun ilk yarısını lider olarak tamamladı.

Avcı ve Karaca’dan amatör takımlara başarılar temennisi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı ve Nevşehir Futbol İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca yayınladıkları mesajla 1. amatör küme futbol liginde mücadele veren tüm takımlara ligin ikinci yarısında başarılar diledi.  

Avcı ve Karaca; "Nevşehir'imizin futbol anlayışına çok önemli bir değer katan 1. amatör futbol ligimizin ikinci yarısı bu hafta sonunda oynanacak olan müsabakalarla tekrar start alıyor. Ligin ilk yarısında oynanan müsabakalarda takımlarımız oldukça centilmence bir oyun sergilediler. Bu yıl merhum Fikret Tunca anısına düzenlediğimiz ligimizde mücadele eden tüm takımlarımıza ligin ikinci yarısında başarılar diliyoruz. Müsabakalarda görev alacak olan başta sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, gözlemcilerimize ve tüm saha görevlilerine de kolaylıklar diliyoruz." dedi. 

MUSTAFA AVCIM TOLGAÜ KARACA