Nevşehir Belediyespor yönetimi Nar’da bulunan kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelerek devre arasında takıma yaptıkları transferleri açıkladı.

As Başkan ve basın sözcüsü Caner Demir, 65 gündür Nevşehir Belediyespor ile ilgilendiklerini belirtti.

“BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE BAŞARI OLUR”

Demir, kulübü aldıklarında kulübün üç puanda olduğunu hatırlatarak, “Belirli mesafelerle sportif direktörümüz, hocamız, başkanımızla beraber iyi bir ivme yakalayarak Nevşehir Belediyespor’umuzu yukarılara doğru tırmanışa geçirdik.” dedi.

Bu sürecin devam etmesini temenni eden Demir, “Bu sürecin devam etmesi için de teknik ekibimizle, teknik kadromuzla takımımızın eksik bölgelerine bizim sistemimize faydalı olacak genç ileriye dönük yapılanmayla birlikte transfer çalışmalarına başladık. Bayağı bir transfer yaptık. Bunları tabii fazla basına yansıtmadan istişare bir şekilde bitirdik çoğunu. 2 kişiyle daha görüşülmekte. Bitmek üzere. Bizim olduğumuz yerde iddia olur, bizim olduğumuz yerde başarı da olur.” diye konuştu.

Eski başkan yenilgi sonrası gözyaşlarını tutamadı Eski başkan yenilgi sonrası gözyaşlarını tutamadı

WhatsApp Image 2024-01-18 at 17.28.53 (2)

“DÜŞMEYİ AKLIMIZDAN BİLE GEÇİRMİYORUZ.”

Kulüp menajeri Mustafa Demir ise Nevşehir Belediyespor’u planlama içerisinde yetiştirici, yarışmacı bir kulüp yapmak istediklerini vurguladı.

Niyetlerinin bu sene ligde kalmak olduğunu belirten Demir, şöyle konuştu: “Ama ligde kalırken de şu an kulübümüzün önümüzdeki seneki transferlerini, kadrosunu oluşturarak gitmek planımızda var. Düşmeyi aklımızdan bile geçirmiyoruz. Ligde kalıp inşallah önümüzdeki sene takımını da oluşturup bütçemizi de oyuncu kapasitemizi de kurduğumuz plan proje içerisinde transfer ediyoruz. Yani çok fazla rakamlar harcayarak o isim bu isim demiyoruz. Burada biz oyuncu yetiştirerek yarışmacı bir kulüp olmak istiyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda da Türkiye'de örnek kulüplerden bir tanesi olacaktır Nevşehir Belediyespor. Buna inanıyoruz ve bu istikamette samimi bir şekilde çalışma yapıyoruz.”

Nevşehir Belediyespor’un yeni transferleri şunlar: Orta saha oyuncusu Umut Sözen, kanat forvet oyuncusu Umut Tokdemir, orta saha ön libero oyuncusu Mustafa Efe Kansız, sol bek oyuncusu Bahadır Abdülkadir Yağız, santrafor oyuncusu Osman Güraltunkeser ve kaleci Yakup Mert Çakır transfer edildi.

Alt yapıdan takıma katılacak oyuncular ise, orta saha oyuncusu İsmail Yolcu, stoper Furkan Finans, orta saha Muhammed Altaş, stoper Metin Polat ve Kaleci Uğur Bozbay.

WhatsApp Image 2024-01-18 at 17.28.53 (1)

Kaynak: MEHMET GÜNAY