AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında gerçekleştirilen Cumhur ittifakı istişare toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, AK Parti ve MHP'li ilçe ve belde belediye başkanları ile parti teşkilatları katıldı.

Toplantıda ülke gündemi, yerel yatırımlar ve yaklaşan 2023 genel seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunulurken birlik beraberlik mesajı verildi.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, yaptığı açıklamada; “Milletvekillerimiz, ilçe başkanlarım ve belediye başkanlarım ile Cumhur İttifakımız olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu ve ilçe, belde belediye başkanlarının katılımı ile toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun. Acıgöl Belediye Başkanım Ercan Ertaş başta olmak üzere ekibine bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederim.” dedi.

MHP İl Başkanı Adnan Doğu da; "MHP ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve MHP teşkilatlarımızın katılımıyla, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz ve AK Parti İlçe Başkanları ile Acıgöl'de bir araya geldik. Daha gelişmiş ve güçlü Nevşehir için aynı platformda buluşan Cumhur ittifakı ortakları ülke gündemine dair sohbet ederken yaklaşan genel seçimlere dönük yapılacak çalışmaların planlamasını yaptık. Daha Güçlü Nevşehir, daha güçlü Türkiye." diye konuştu.

Fm8DYXEXECQxkVVFm8DYXFXEAMFMgwFm8DZzKXEB4DP7d