Atölye, çocuklara öğrenirken eğlenebilecekleri birçok farklı oyun ve etkinlik sunacak. Bunun yanı sıra, çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak etkinlikler de düzenlenecek.

Oyun atölyesi için gerekli malzemelerin temini için 50 bin TL'ye ihtiyaç duyulmakta. Ancak, para yerine Trendyol üzerinden malzeme satın alarak da destek olunabilecek.

Nevşehir’de açılacak bu oyun atölyesi, çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olacak ve onların eğitimine önemli bir katkı sağlayacak.

Projenin en büyük destekçisi Turizmci Perihan Çakır, “Geleceğimiz olan çocuklara sağlayacağımız bu katkı onların sosyal gelişimine katkı sunacak, becerilerini geliştirecek ve faydalı birer birey olma yolunda bir başlangıç olacak.” diye konuştu.

Tüm Nevşehir halkının desteğini bekleyen Çakır, sosyal medya üzerinden bir video yayınlayarak Trendyol üzerinden yardım yapmak isteyenler için bir bilgilendirme yaptı.

Yardım yapmak isteyenlerin, Trendyol’a [email protected] adresiyle ve cekom5050. şifresi ile giriş yapması gerekmekte. HABER: MEHMET GÜNAY

Editör: Mehmet Günay