Genç Nevşehirliler Derneği koordinesinde Sayıştay Üyesi Belma Akyüz'ün ev sahipliğinde öğle yemeği programı gerçekleştirildi.

Programa; TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Arif Parmaksız, Jandarma Genel Komutanlığı Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanı Tümgeneral Cengiz Yıldız, Faf Vana Sanayi yönetim kurulu başkanı Faruk Akpınar ve Ali Serdaroğlu, Akkoç Logistics sahibi Orhan Akkoç, Cumhuriyet Savcısı Alp Giray Yapar, İş İnsanı Emel Büken Töreli, Başkent Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salim İnal, Sayıştay Üyesi Abdulkadir Dere, Sayıştay Destek Birimi Başkanı Nurşen Kesici, Avukat Ayşe Başak ve Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca katıldı.

Dernek Başkanı Ziya Ağca; “2018’de başlatmış olduğumuz faaliyetlerin bugüne kadar katlanarak devam etmesinde katkıları olan değerli bürokrat ve iş insanı hemşehrilerimizin çok büyük etkisi var. Tabi derneğimizin onursal başkanı Arif Parmaksız'ın katkılarını ve tecrübe paylaşımını unutmamak gerekir. Samimi ve gönülden muhabbetleri için teşekkür ederim.” dedi.

Programa katılan NTSO Başkanı Arif Parmaksız ise şimdiye kadar Ankara’da birçok dernek faaliyetleri gerçekleştiğini ve bunlara desteğini esirgemediğini dile getirdi. Parmaksız; “Bu süreçte desteklediğim ve başarılı gördüğüm Ziya Ağca'nın başkanlığında yürütülen derneğimizin iyi gittiğini görmekteyiz. Bu manada desteklerimizi esirgemeden devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Programa katılan tüm hemşerilerilerine teşekkür eden Sayıştay Üyesi Belma Akyüz, bu görüşmelerden çok keyif aldığını ve başarılı olduğunu söyleyerek tekrarını beklediğini dile getirdi.