Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmede Nevşehir’in gelişim süreci, kent ekonomisinin güçlendirilmesi ve kurumlar arasında sürdürülen iş birliğinin önemi ele alındı.
Parmaksız ile Arı, şehrin geleceğine değer katacak çalışmalar konusunda karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.
PARMAKSIZ’DAN BAŞKAN ARI’YA BAŞARI DİLEĞİ
Ziyarette konuşan NTSO Başkanı Parmaksız, Başkan Arı’nın kentin gelişmesi ve kalkınması için yürüttüğü çalışmaların önemine dikkat çekti.
Yerel yönetimlerin şehirlerin geleceğinin şekillenmesinde önemli sorumluluk üstlendiğini ifade eden Parmaksız, Arı’ya Nevşehir için gerçekleştirdiği ve planladığı çalışmalarda başarılar diledi.
Nevşehir’in ekonomik ve sosyal yönden daha güçlü bir konuma ulaşabilmesi için belediye, iş dünyası ve meslek kuruluşları arasındaki iletişimin önemli olduğu belirtildi.
“İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Arı da Başkan Parmaksız’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının şehrin planlı şekilde büyümesine ve kalkınmasına önemli katkılar sunduğunu belirten Arı, kentteki yatırım, üretim, istihdam ve ticaret hayatının geliştirilmesi açısından NTSO’nun üstlendiği role dikkat çekti.
Belediye ile iş dünyası arasındaki güçlü iletişimin Nevşehir’in geleceği bakımından değer taşıdığını vurgulayan Arı, kente katkı sağlayacak çalışmalarda iş birliği içerisinde hareket etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.
Parmaksız ve Arı’nın buluşması, Nevşehir’in ekonomik gelişimi ile şehir yönetiminde ortak akıl ve kurumlar arası dayanışmanın önemini bir kez daha gündeme taşıdı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.
Next





