Çin'de bu yıl en yeni teknolojik makine ve ekipmanların sergilendiği ve tanıtıldığı Hong Kong Elektronik Fuarı açıldı.

Alan Başkanlığı bilgilendirme seminerine yoğun ilgi
Alan Başkanlığı bilgilendirme seminerine yoğun ilgi
İçeriği Görüntüle

Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Sayın Mustafa Ertaş ve dernek üyesi iş insanları ile birlikte Çin’de düzenlenen Hong Kong Elektronik Fuarı’na katıldı.

Vali Fidan fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Nevşehir’imizin turizm alanında yakaladığı başarı grafiğini, sanayi ve endüstri alanında da sürdürmesi amacıyla Çin’de gerçekleştirilen geniş kapsamlı fuara katılım sağladık.

İlimizin kalkınmasını destekleyecek, sanayimizin ivmesini artıracak, yeni üretim ve istihdam alanları oluşturacak her türlü girişim ve çalışmayı titizlikle yürütüyoruz.

Katma değerli ürünler üretmek ve dış ticaret açığını azaltacak yatırımları teşvik etmek adına, sanayici ve iş insanlarımızın attığı her adımda devletimizin temsilcisi olarak daima yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ