19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda” temasıyla gerçekleştirilen yürüyüşle başladı.
Merkezde bulunan bir AVM önünde bir araya gelen vatandaşlar, Türk bayrakları eşliğinde Nevşehir Valiliği önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Gazilere duyulan minnetin ön plana çıktığı programda birlik ve beraberlik mesajları da verildi.
Gerçekleştirilen yürüyüşe Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, protokol üyeleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Kortej yürüyüşü, belirlenen güzergah üzerinden ilerleyerek Nevşehir Valiliği önüne ulaştı.
Katılımcılar yürüyüş boyunca gazilere vefa mesajı verirken, program valilik önünde Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından yapılan dua ile sona erdi.
Gaziler Günü etkinlikleri, 19 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Şehitler Parkı’nda gerçekleştirilecek çelenk sunma ve anma töreniyle devam edecek.



Next




