Yetkililer, planlı kesintilerin altyapı güçlendirme ve enerji verimliliği amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek vatandaşların gerekli önlemleri almasını istedi.
NEVŞEHİR MERKEZDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesi Bekirağa Mahallesi Alper Sokak’ta 10.00 ile 15.00 saatleri arasında, ayrıca 350 Evler Mahallesi Av. Hacı Mahmut Çelikel Sokak’ta 13.00 ile 16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.
AVANOS İLÇESİNDE KESİNTİ SAATLERİ
Avanos ilçesi Özkonak beldesinde de sabah saatlerinden itibaren enerji kesintileri uygulanacak.
Cami-Kebir Mahallesi Belen Sokak: 10.00 – 13.30
Cami-Kebir Mahallesi Atatürk Caddesi: 13.00 – 17.00
Mahmat köyü Bağlarbaşı mevkii Arifağa Sokak: 10.00 – 16.00
Çalışmalar sürerken, ekiplerin kesintilerin planlanan saat aralıklarında tamamlanacağı bildirildi.
VATANDAŞLARA UYARI
Yetkililerden yapılan açıklamada, planlı kesintilerin ardından elektrik akışının kademeli olarak yeniden sağlanacağı ifade edildi.
Vatandaşlardan elektrikli cihazlarını koruma altına almaları, planlı çalışmalardan dolayı enerji kesintisi süresince dikkatli olmaları istendi.
Ayrıca şirket yetkilileri, bu tür bakım çalışmalarının Nevşehir genelinde enerji arz güvenliğini artırmayı ve uzun vadede kesintisiz elektrik hizmeti sunmayı hedeflediğini vurguladı.
Next





