Nevşehir’de bugün gerçekleştirilecek elektrik kesintisinin ayrıntıları belli oldu. Çalışmalar kapsamında belirlenen mahalle, cadde ve sokaklara geçici olarak elektrik verilemeyecek.
Kesintiler sabah saatlerinde başlayacak ve ekiplerin çalışmalarını tamamlamasının ardından elektrik yeniden verilecek. Çalışmaların erken bitirilmesi durumunda enerji, ilan edilen saatten önce sağlanabilecek.
DERİNKUYU’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ
Derinkuyu ilçesine bağlı Baş Mahallesi 7028 Sokak’ta yeni tesis yapılması nedeniyle saat 09.30 ile 17.30 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Bölgedeki kesinti 8 saat sürecek.
ÇAT BELDESİNDE 8 SAATLİK KESİNTİ
Nevşehir’in Çat beldesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Ada Sokak’ta da yeni tesis çalışması gerçekleştirilecek. Bölgede saat 09.30’da başlayacak kesintinin 17.30’da sona ermesi planlanıyor.
NAR BELDESİNDE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?
Nar beldesi Aşağı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yeni tesis yapılması nedeniyle saat 10.00 ile 14.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Çalışmaların planlandığı şekilde ilerlemesi halinde bölgeye saat 14.00’ten itibaren yeniden enerji verilecek.
ACIGÖL’DE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILACAK
Acıgöl ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Atilla Sokak’ta bakım çalışması nedeniyle elektrikler kesilecek. Saat 10.00’da başlayacak kesintinin 13.00’e kadar sürmesi bekleniyor.
Next





