Nevşehir Belediyesi, kent genelinde çevre temizliği, altyapı ve yol çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor. “Temiz Şehir Nevşehir” vizyonu doğrultusunda sahadaki çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, güne TOKİ 5. Etap bölgesinde kapsamlı temizlik ve çevre düzenleme mesaisiyle başladı.

Nevşehir’e gurur yaşatan sporcular Vali Kök’ü ziyaret etti
Nevşehir’e gurur yaşatan sporcular Vali Kök’ü ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Mahalle genelinde gerçekleştirilen detaylı temizlik çalışmalarında cadde ve sokaklar baştan sona temizlenirken, çevre düzenlemesine yönelik çalışmalar da gerçekleştirildi. Temizlik çalışmalarının ardından belediye ekiplerinin rotası altyapı ve yol çalışmalarının sürdüğü bölgelere çevrildi.

TOPTANCILAR SİTESİ’NDE ASFALT ÖNCESİ KRİTİK ÇALIŞMA

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı da Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Toptancılar Sitesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Bölgedeki ulaşım konforunu artırmak ve yol kalitesini yükseltmek amacıyla başlatılan PMT (Plent-Miks Temel) serim çalışmalarını inceleyen Başkan Arı, teknik ekipten yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölge esnafı ve mahalle sakinleriyle de görüşen Arı, Nevşehir’in her noktasında çevre temizliğinden altyapıya, yol düzenlemelerinden asfalt çalışmalarına kadar hizmetlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

SICAK ASFALT İÇİN GERİ SAYIM

Toptancılar Sitesi’nde devam eden PMT seriminin tamamlanmasının ardından yolun kısa süre içerisinde sıcak asfaltla kaplanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Nevşehir Belediyesi ekiplerinin kent genelindeki temizlik, altyapı ve yol çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda devam edeceği bildirildi.

Nev Bel Eki̇pleri̇ Çalişma 0014Nev Bel Eki̇pleri̇ Çalişma 0011Nev Bel Eki̇pleri̇ Çalişma 009Nev Bel Eki̇pleri̇ Çalişma 008Nev Bel Eki̇pleri̇ Çalişma 005Nev Bel Eki̇pleri̇ Çalişma 003Nev Bel Eki̇pleri̇ Çalişma 001

Muhabir: MEHMET GÜNAY