Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gönül belediyeciliği kapsamımda periyodik olarak gerçekleştirdiği vatandaşlarla buluşma toplantısında Nevşehirli vatandaşları dinledi.

Nevşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehirli vatandaşların talep, öneri ve isteklerini dinledi. Belediye başkan yardımcıları ile tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu ve vatandaşların dile getirdiği talep ve isteklerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Arı, gerekli talimatları vererek konuların takipçisi olacağını ifade etti.

Halka hizmet etmenin ve vatandaşlarla birebir iletişim kurmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Rasim Arı, çözüm, memnuniyet ve sonuç odaklı bir yaklaşımla çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Toplantıya katılan Nevşehirli vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.

Altyapıdan üstyapıya, eğitimden sosyal ve kültürel etkinliklere, kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarından esnaflara ilişkin birçok konunun yüz yüze görüşüldüğü halk buluşmasından Nevşehirliler memnuniyetle ayrıldı.

Whatsapp Image 2026 04 21 At 20.23.06 (1)Whatsapp Image 2026 04 21 At 20.23.06Whatsapp Image 2026 04 21 At 20.23.06 (3)Whatsapp Image 2026 04 21 At 20.23.06 (2)

Nevşehir’de dolandırıcılık alarmı: Bürokrat isimleriyle para istiyorlar
Nevşehir’de dolandırıcılık alarmı: Bürokrat isimleriyle para istiyorlar
İçeriği Görüntüle

Kaynak: BÜLTEN