Voleybol Küçükler Kız - Erkek yarı final müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış seremonisi ile başladı.

Açılış seremonisine Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, antrenörler ve sporcular katıldı.

Müsabakalara ise Antalya, Tokat, Konya, Ankara, Mersin, Gaziantep, Sivas, Çorum, Aydın, Karaman ve Diyarbakır’dan yaklaşık 200 sporcu ve antrenörleri katılıyor.

IMG_9885

“KAPADOKYA DÜNYANIN EN ÖNEMLİ DESTİNASYONLARINDAN BİRİ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, ilk defa Kapadokya’ya gelen gençleri bölgeyi gezmeleri için tavsiyede bulundu.

Sporculara kendi illerinde ki yarışlarda büyük emekler sonucunda dereceye girerek buralara kadar geldiklerini hatırlatan Özdemir, “İllinizi okulunuzu her şeyden önce kendinizi en güzel şekilde temsil etmek için buradasınız. Birçoğunuz Türkiye finallerine gitmek için burada inşallah buradan ayrılırken de en güzel şekilde kendinizi okulunuzu temsil ederek hedefleriniz doğrultusunda buradan ayrılmanızı temenni ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından müsabakalar başladı ve yarı final müsabakaları 25 Mayıs Perşembe günü sona erecek

Müsabakalarda dereceye giren 2’şer takım 1-5 Mayıs’ta Amasya’da oynanacak olan Türkiye Finaline gidecek. HABER: MEHMET GÜNAY

IMG_9910

Editör: Mehmet Günay