Nevşehir Filistin’e Destek Platformu, İsrail tarafından engellemelere maruz kalan Küresel Sumud Filosu’na için Alibey Camii önünde eylem düzenledi.

Terör devleti İsrail’in Filistin’e insani yardım taşıyan Küresel Sumud Filosu’na yapmış olduğu saldırı Nevşehirliler tarafından tepkiyle karşılandı.

Nevşehir’de veliler isyanda: Fiyatlar cep yakıyor
Nevşehir’de veliler isyanda: Fiyatlar cep yakıyor
İçeriği Görüntüle

Birçok sivil toplum kuruluşu ve parti temsilcisinin katıldığı program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Burada konuşan Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel, İsrail mallarının boykot edilmesinin önemine dikkati çekti.

Kentin kanaat önderlerinden Baki Öncel ise İsrail’in yapmış olduğu zulümlere değindi.

Mavi Marmara’ya yapılan saldırıyı hatırlatan Öncel, İsrail’e karşı yapılan her türlü eylemin önemli olduğunu ve İsrail’e karşı atılacak her adımda Filistin’in yanında olacaklarını ifade etti.

Whatsapp Image 2025 10 01 At 23.03.25 (1)Whatsapp Image 2025 10 01 At 23.03.25 (2)Whatsapp Image 2025 10 01 At 23.03.26

Kaynak: HABER MERKEZİ