10-11 Şubat tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B Kız Türkiye Birinciliği Şampiyonasına 81 ilden 425 sporcu katıldı.

Gülşehir Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Havvanur Gülgan, büyük bir başarı elde ederek 70 kg kategorisinde sağ kolda Türkiye üçüncüsü oldu.

Gülgan, elde ettiği bu önemli başarıyı paylaşmak ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek amacıyla Okul Müdürü Mustafa Mazak, öğretmenleri Mehmet Ulaş Özsoy, Abdulkadir Sarıkuzu ve ailesiyle birlikte Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i ziyaret etti.

İl Müdürü Özdemir, Havvanur Gülgan'ı ve beraberindekileri tebrik ederek başarılarından dolayı gururlandıklarını ifade etti.

Valilik Kupası Basketbol Turnuvası başlıyor Valilik Kupası Basketbol Turnuvası başlıyor

Özdemir, genç sporcuların yeteneklerinin keşfedilmesi ve desteklenmesinin önemine vurgu yaparak, Havvanur Gülgan gibi başarılı sporcuların Nevşehir'in adını ulusal platformlarda duyurmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Havvanur Gülgan ise elde ettiği başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, desteklerinin kendisi için çok değerli olduğunu ifade etti.

Sporcunun ailesi, öğretmenleri ve Okul Müdürü Mazak da Havvanur'un bu başarısından dolayı gurur duyduklarını belirterek, bundan sonraki yarışmalarda da destek olacaklarını söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ