Nevşehir Keçeciler Caddesi esnafının öncülüğünde düzenlenecek etkinlik, 28 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Ayda bir tekrarlanması planlanan kampanya kapsamında, trafiğe kapatılacak cadde üzerinde esnaflar, kaldırımlara kuracakları stantlarda indirimli ürünlerini satışa sunacak.
Esnaflar, ekonomik krizin etkilerini hep birlikte aşmak için vatandaşları bu dayanışma gününe davet ederken, her kesimden destek beklediklerini belirtti.
Esnaflardan Remziye Açık yaptığı açıklamada, “Ekonomik sıkıntılara karşı esnaf ve vatandaş dayanışmasını başlattığımız bu organizasyona tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.
Kampanyayla hem vatandaşların bütçesine katkı sağlanması hem de esnafın moral bulması hedefleniyor.
DESTEK VEREN ESNAFLAR
ER-TA Home, Tuğba Durmaz Butik, Özgül Eşarp, Kayalar Kundura, Özdinar Tuhafiye, Nur Perde, Bahar Temizlik, Vip Kıvılcım, Aslı Butik, Sesli Kundura, Pınar Perde, Akkoç Ticaret, Pınar Ticaret, Uğur Manifatura, Furkan Perde, Uğur Halı, Armağan Çeyiz, Çorap Dünyası, Köşem Büfe, Yalçın Sarraf, Miraç İletişim, Emin İletişim, Örnek Tuhafiye, Fevzioğlu Ayakkabı, Furkan Saat, Mevlâna Kundura