Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından, üniversite adayı gençlerin hem üniversiteleri daha yakından tanıyabilmeleri hem de doğru tercih yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla 23 Mayıs 2024 tarihine kadar sürecek olan ‘Üniversite Tanıtım Fuarı’ bugün Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi ev sahipliğinde başladı

“Haydi Çocuklar Öğrenme İstasyonlarına” projesi “Haydi Çocuklar Öğrenme İstasyonlarına” projesi

NEVÜ Tanıtım ve Tercih Standına Yoğun İlgi

Fuara NEVÜ’yü temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın, NÜKMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Toprak Keskin, NÜKMER Müdür Yardımcısı Arş Gör Tayyibe Işıl Doğan ve Öğr. Gör. Dr. Osman Dişçeken katıldı.

Alanında uzman personel ile fuarda yerini alan NEVÜ tanıtım standına üniversite adayı gençler ve alileri yoğun ilgi gösterdi. Standı ziyaret eden üniversite adayı gençler ve ailelerine Nevşehir merkez yerleşke ile birlikte ilçelerdeki toplam 8 kampüste; 10 Fakülte, 9 Meslek Yüksekokulu, 1 Yüksekokul, 4 Enstitüsü bulunan NEVÜ’nün gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, geniş ölçekli bölüm ve programları, kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

12-35

Kaynak: HABER MERKEZİ