Minik öğrencilerin izleyici olarak katıldığı ve animasyon gösterileri ile başlayan tiyatro büyük ilgi gördü.

NEVÜ Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf 2. öğretim öğrencilerinin ‘Çocuk ve Drama´ dersi kapsamında Öğr. Gör. Ayşen Tükel rehberliğinde ve Osman Arslan yönetiminde hazırladıkları ‘Ormanda´ isimli tiyatro oyunu Kültür ve Kongre Merkezi Hayri Efendi Salonunda sahnelendi. Tiyatro gösterimine; NEVÜ Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu, Cevher Dudayev Anaokulu ve Uğur Okulları ana sınıf ile 1. Sınıf öğrencileri; öğretmenler, veliler, NEVÜ Çocuk Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Meydan, Öğr. Gör. Ayşen Tükel, Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Günay Köprülü ve üniversite personeli ile öğrenciler katıldı.

‘Vatan sevgisi´, ‘Kardeş sevgisi´, ‘Medyanın doğru kullanımı´, ‘Cep telefonunun yaşa göre uygunluğu´, ‘Ortak karar almanın önemi´ ve ‘Hayvan sevgisi´ne dair temaların işlendiği tiyatro gösterimi, izleyen minik öğrencileri hem doyasıya eğlendirdi, hem de bilgilendirdi.

Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin başarılı performanslarıyla sergiledikleri tiyatro oyunu toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.