NEVÜ Gülşehir SBMYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ferhat Canlıtepe, Öğr. Gör. Evren Arı ve Öğr. Gör. Dr. Ebru Demirel gözetiminde Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen mesleki teknik gezi kapsamında Ak Yapı Lojistik sahibi Arda Aksoy ve işletme personelleri öğrencilere antrepo, operasyonel lojistik faaliyetleri, Gümrük Müdürlüğü ve geçici depolama yeri gibi konular hakkında bilgiler verdi.

Aksoy ayrıca mesleki tecrübelerini ve tavsiyelerini öğrencilere aktarırken, doğrudan mesleki faaliyetleri yerinde gözlemleme imkânı elde etme fırsatı yakalayan öğrenciler ise bilgi, beceri ve tecrübe birikimlerini, portföylerini geliştirme ve çeşitlendirme ihtiyaçlarının farkına vardıklarını belirttiler. 

NEVÜ Gülşehir SBMYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ferhat Canlıtepe, Öğr. Gör. Evren Arı Öğr. Gör. Dr. Ebru Demirel ve öğrenciler, işletme sahibi Arda Aksoy ve işletme personellerine misafirperverlikleriyle birlikte bilgi ve deneyimlerini paylaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Editör: Alpaslan Körükcü