NEVÜ Okçuluk Kulübü’nden Aktekin’e ziyaret NEVÜ Okçuluk Kulübü’nden Aktekin’e ziyaret

NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencileri, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ali Rıza Özdemir ve Öğretim Görevlisi Dr. Ömer Akçayır eşliğinde hastane otomasyonu alanında yetkin olan MedData Bilişim Ankara firmasında “Hastane Bilgi Sistemleri I” dersi kapsamında “Uygulamalı Yazılım Eğitimi”nin 2. aşamasını tamamladı.

Düzenlenen uygulamalı yazılım eğitiminin 1. aşaması olan “Başlangıç Eğitimi” NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Gülşehri Salonunda, 2. aşama eğitimi ise Ankara'da gerçekleştirildi.

Özdemir, SHMYO adına eğitimi gerçekleştiren MedData Bilişim Eğitim Müdürü Serkan Baştuğ'a teşekkür belgesi takdim etti.

Hastane Otomasyonu alanında yetkin olan MedData Firması ile ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamalı eğitimin devamı niteliğindeki ileri düzey eğitimlerin NEVÜ Bilgisayar Laboratuvarlarında devam edeceğini söyleyen Özdemir, verilen eğitimlerin öğrencilerin kariyerleri ve Hastane Otomasyonunu kullanabilmeleri açısından da çok önemli olduğuna vurgu yaptı.   

Ankara'da eğitime katılan öğrencilerle ayrıca sırasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içerisinde yer alan Millet Kütüphanesi, Millet Camii, 15 Temmuz Müzesi, Anıtkabir ve Ulucanlar Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

6-130

Kaynak: HABER MERKEZİ