Rektör Aktekin mesajında, “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak idrak ve ihya ettiğimiz Mübarek Ramazan Ayı’nı tamamlayarak bir bayrama daha erişmiş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. İnsanın gönül dünyasının aydınlanması ve “iyi, güzel, doğru” hal üzere olmasını mümkün kılan Ramazan Ayı’nın manevi iklimi içerisinde dayanışma kültürünün en olgun şekilde yaşandığı Ramazan Bayramı; mağfiret ve bereketin arttığı, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kardeşliğin daha da pekiştiği, büyükler, akrabalar, dostlar, yoksul, kimsesiz, öksüz, yetim, hasta, engelli, yaşlı kimselerin ziyaret edilerek gönüllerinin ve dualarının alındığı medeniyetimizin müstesna zaman dilimlerindendir.

Büyük bir dayanışma ile deprem felaketinin yaralarını sarmakta olduğumuz bu günlerde,  Devletimizin öncülüğünde Milletçe “Birlik ve Beraberlik, Yardımlaşma ve Kardeşlik” hasletlerinin en güzel örneklerini yaşıyor olmamız; “Milli ve Manevi” değerlerimizin sağlamlığının açık tezahürlerinden olsa gerek.

Bu duygu ve düşüncelerle; deprem felaketinde hayatını kaybeden öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınları ve NEVÜ ailesine başsağlığı diliyor, tüm öğrencilerimiz, üniversitemiz personeli ile aileleri ve Nevşehirli hemşerilerimiz başta olmak üzere,  İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder;  Milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara ve selamete vesile olmasını dilerim. HABER MERKEZİ

Editör: Mehmet Günay