NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilen kadro dâhilinde ataması yapılan Doç. Dr. Zehra Çalışkan’a yeni unvan ve görevlerinin hayırlı olmasını ile birlikte başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Aktekin, “’Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' alanında ihtisaslaşan üniversite olarak açtığımız ve açmayı planladığımız yeni bölüm ve programlarımıza bağlı olarak her yıl artan öğrenci sayımız ile birlikte akademik kadromuzu da güçlendirmeye hız kesmeden devam ediyoruz. Bu doğrultuda ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından üniversitemize verilen kadro dâhilinde doçentlik sınavını başarılı ile tamamlayan öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Zehra Çalışkan’ın Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna atamasını yaptık.

Kendilerine şahsım ve üniversitem adına bir kez daha yeni unvan ve görevlerinin hayırlı olması dilerken, bundan sonra da özverili çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.