NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yoğun bir izleyici katılımının olduğu şiir dinletisinde Cumhuriyet dönemi şiir ve edebiyat akımı olan “İkinci Yeniciler”i temsil eden şairlerin şiirleri orkestra eşliğinde sunuldu.

Şiir dinletisine katılan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, etkinliği başarılı bulduğunu ve sanatsal keyif aldığını ifade ederek, öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra sosyo-kültürel anlamda kendilerini geliştirmelerine büyük önem verdiklerini vurguladı. 

Rektör Aktekin, “Bireylerin kendilerini gerek uzmanlık alanlarında gerekse sosyo-kültürel alanlarda geliştirmelerinin hayattaki başarılarına önemli derecede katkı sağladığını biliyoruz. Bu anlamda üniversitemizde öğrencilerimize nitelikli eğitim-öğretim vermenin yanı sıra gerek akademik birimlerimizin gerekse kulüp ve topluluklarımızın düzenlemiş oldukları bir birinden değerli faaliyetlere katılmalarını daima destekliyoruz. Tiyatro Kulübümüz tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik de başarılı şekilde icra edildi ve katılımcıların ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Bu güzel etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkı ve destekte bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aktekin, katılımcılara plaket verdi.

Editör: Alpaslan Körükcü