TÜBİTAK’ın ARDEB 1001,1002 ve 3005 Destek Programı kapsamında NEVÜ tarafından çevrim içi olarak düzenlenen ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Halk Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Aça’nın eğitmen olarak yer aldığı proje eğitimine, NEVÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç ve akademisyenler katıldı.

“Geleceği Birlikte Yöneten Hemşireler; Bakımın Gücü” konferansı düzenlendi “Geleceği Birlikte Yöneten Hemşireler; Bakımın Gücü” konferansı düzenlendi

Üniversite olarak bilimsel çalışmalara büyük önem verdiklerini ve desteklediklerini söyleyen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin “Üniversitemiz akademisyenlerini bilimsel araştırmalar yapmaya teşvik edecek her türlü desteği verirken,  bunun için de gerekli alt yapıyı kendilerine sağlamaktayız. Akademisyenlerimizin nitelikli bilimsel araştırmalarını gerçekleştirebilmeleri için ihtiyaç duydukları fon desteği TÜBİTAK ARDEB tarafından da sağlanmakta. Bunun için de araştırmacılarımızın başarılı projeler yazarak TÜBİTAK’a müracaat etmeleri gerekmekte. Üniversite olarak ayrıca akademisyenlerimizin daha başarılı projelerde bulunmaları ve geliştirmeleri için TÜBİTAK ARDEB desteklerine dair kendilerine yönelik alanında uzman eğitimcilerin katılımlarıyla eğitimler gerçekleştiriyoruz.

Bu kapsamda ikincisini gerçekleştirdiğimiz TÜBİTAK Sosyal Bilimler Alanında Proje Hazırlama Eğitimimize eğitmen olarak katkı sağlayan Doç. Dr. Mustafa Aça’ya ve eğitime katılan tüm akademisyenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: İsmail Irmak