NEVÜ Rektörlüğü, öğrencilere moral, motivasyon ve kitap okumayı teşvik etmek amacıyla, üniversitenin kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı hediye kitap kampanyasını devam ettiriyor.

Bu kapsamda @nevukurumsal Facebook, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden devam eden hediye kitap çekilişinde bu hafta “Ramazan ayı” vesileyle, 30 öğrenciye Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan “Kur’an Yolu Meali” hediye edilecek.

Letonya College of Law Yüksekokulu heyetinden NEVÜ’ye ziyaret Letonya College of Law Yüksekokulu heyetinden NEVÜ’ye ziyaret

Üniversitenin @nevukurumsal Twitter, Instagram ve Facebook hesapları üzerinden “Ramazan Ayı Özel Kur’an-ı Kerim Meali Çekilişi” başlığıyla yapılan paylaşımda Cumhuriyet Döneminde ilk Türkçe Kur'an Tefsirinin kim tarafından yapıldığını yoruma yazan, paylaşımı beğenerek kendi hesaplarında paylaşan ve @nevukurumsal hesabını takip eden öğrenciler arasından yapılacak çekilişle 30 Kur'an-ı Kerim sahibini bulacak.