Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NTB Başkanı İbrahim Salaş, “Öncelikle bir kez daha hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Rabbim; şehrimiz, ülkemiz için çalışan herkesin olduğu gibi sizlerin de yar ve yardımcısı olsun. Allah utandırmasın, gücünüzü dermanınızı artırsın hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İçerisinde bulunduğumuz sıkıntılı günleri hep birlikte aşmalı, bu nedenle biz kaygısını ön planda tutmalıyız. Sağ olsun başkanımız bu konuda ki tutumu bizleri son derece mutlu etmiştir. Bundan sonra da bir ve beraber olarak zor günlerin üstesinden geleceğimize canı gönülden inanıyorum. Önümüzde bir genel seçim var. Siyasi nezaket kuralları içerisinde hayırlı bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir için son derece önemli bir kurumdur. Sağ olsun Ticaret Borsası Başkanımız ve ekibi de göreve geldikleri andan itibaren şehrimizin marka değerini artırmak adına yoğun gayret göstermektedir.  Başkanımız nezdinde tüm ekip arkadaşlarınıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.  Malum ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ve yine bu konuda Nevşehir Ticaret Borsası üzerine düşeni yapıyor. Kıymetli Başkanımızın da ifade ettiği gibi bir ve beraber olduğumuz müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Rabbim bu yolda yardımcımız olsun.” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, günün anısına fotoğraf çekilmesiyle son buldu.