NEVÜ’den yapılan açıklamaya göre, MYO bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Deviren, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yasin Polat, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Neşe Acar, Öğr. Gör. Rıza Günaydın, akademik ve idari personel, MYO öğrencileri ve önceki dönem mezun öğrenciler katıldı.

NEVÜ’den 49 projeye 2 milyonluk destek
NEVÜ’den 49 projeye 2 milyonluk destek
İçeriği Görüntüle

Açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte Rektör Yardımcısı Deviren ve katılımcılar, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programında eğitim gören öğrencilerin reklam fotoğrafçılığı ve halkla ilişkiler yazarlığı dersleri kapsamında hazırlamış oldukları reklam fotoğrafları, gazete ve broşür sergisini gezerek öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Etkinlikte Avanos Güzel Sanatlar MYO El Sanatları Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Kapadokya bölgesinin kültürel miras ürünü el sanatları uygulamaları öğrenciler tarafından ilgi gördü. Ayrıca karaoke, bisiklet sürme, yüz boyama etkinlikleri de öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Geçmiş yıllarda yapılan etkinliklerin anket sonuçları analiz edilerek öğrencilerin ve katılımcıların istekleri doğrultusunda içerik güncellemesi yapılarak gerçekleştirilmiş olması açısından da özel olan etkinlik, mezun öğrencilerle diğer öğrencilerin bir arada etkileşim sağlaması, mezun öğrencilerin üniversite ile olan bağlarını güçlendirmeleri, eğitime devam eden öğrencilerin de mezun öğrencilerle deneyim paylaşma imkânı bulmaları açısından önemli bir kaynaşma ortamı sağladı.

Etkinlik öğrencilerin halaylar eşliğinde mezuniyet sevincini kutlamalarıyla son buldu.

12-4213-17

Kaynak: BÜLTEN