Müsabakalar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Atletizm Tartan Pisti, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nda düzenlenecek.

Türkiye genelinden yaklaşık 2500 sporcu ve antrenörün katılacağı Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları, bugün saat 17.00'de Fatıma Sultan KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirilecek teknik toplantı ile başlayacak. Ardından, 6-7 Haziran tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Atletizm Tartan Pistinde atletizm branşında müsabakalar yapılacak.

8-9 Haziran tarihlerinde ise Yüzme branşındaki müsabakalar Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek. 7 Haziran Çarşamba günü saat 17.00'de Fatıma Sultan KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenecek teknik toplantı sonrasında müsabakalar başlayacak.

Masa Tenisi branşındaki müsabakalar ise 10-11 Haziran tarihlerinde Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilecek. 9 Haziran Cuma günü saat 17.00'de Fatıma Sultan KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda yapılacak teknik toplantının ardından müsabakalar başlayacak.

Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar ve Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları, Nevşehir'de büyük bir spor etkinliği olarak gerçekleştirilecek. HABER MERKEZİ

WhatsApp Image 2023-06-05 at 09.51.11

Editör: Ravza Nur Baydemir