Belediye başkanlığı görevi süresince vatandaşların hayatına dokunan hizmetleriyle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Nar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik,  31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde hemşerilerinden çok güzel geri dönüşler aldığını ifade ederek "Gerçek belediyecilik için hazırız ve kararlıyız" mesajı verdi. 

“BİZ YAPTIK YİNE BİZ YAPARIZ”

Nar kasabası halkının hayatına dokunan projeleriyle dikkat çeken AK Parti Nar Belediye Başkanı ve Adayı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamada, "Daha önce de bahsetmiş olduğumuz gibi, kasaba meydanında bulunan yıllarca atıl ve bakımsız bırakılan, Mülkiyeti Milli Emlak’a ait olan ve yeniden Nar Belediyesine tahsisi yapılan binamızın bakım, onarım, tamirat ve tadilatı Nar Belediyesi tarafından yapılarak halk günü toplantı salonu, bayanlar için taş boyama kurslarımız, çocuklarımıza okuma etkinlikleri ve çok amaçlı Millet Kütüphanesi olarak halkımıza hizmet veren ve 81 belde belediyeleri arasında ödül alan üç belediye arasında olmanın gururunu yaşatan Millet Kütüphanemiz halkımızın hizmetine açıldı. İnşa edilen bir kütüphane, yaratılan bir hayat demektir." dedi.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Kaim mazbatasını aldı Hacıbektaş Belediye Başkanı Kaim mazbatasını aldı

“HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”

Hayata geçirdiği projeler ve sosyal, kültürel faaliyetler ile hizmet belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyleyen Süleyman Özçelik, “Hizmet belediyeciliğinde yeni bir basamağı aştık. ‘Tevazu, samimiyet ve gayret’ düşüncesiyle çıktığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu daha kalıcı ve güzel bir seviyeye ulaştırdık. Gerçek belediyecilik parolasıyla durmak yok yola devam.” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 03 19 At 14.12.28Whatsapp Image 2024 03 19 At 14.12.23

Kaynak: HABER MERKEZİ