Başkan Arı, Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a kulüp binasında ziyarette bulundu.

Ziyarete Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sönmezer de katıldı. Görüşmede Nevşehir’de spor altyapısının güçlendirilmesi, genç sporcuların desteklenmesi ve yeni spor yatırımları gibi konular üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Nevşehirli güreşçiler Niğde’de mindere çıktı, madalyalarla döndü
Nevşehirli güreşçiler Niğde’de mindere çıktı, madalyalarla döndü
İçeriği Görüntüle

NEVŞEHİR’DE SPOR YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

Toplantıda özellikle Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Nevşehir’de gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar gündeme geldi. Genç yeteneklerin keşfedilmesi, sporcu yetiştirilmesi ve amatör branşlarda eğitim olanaklarının artırılması gibi başlıklar üzerinde duruldu.

Nevşehir’de sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin sporla daha fazla buluşturulması amacıyla yapılabilecek ortak çalışmaların değerlendirildiği görüşmenin, ilerleyen dönemde yeni projelere kapı aralayabileceği ifade edildi.

SAADETTİN SARAN’DAN ARI’YA İMZALI FORMA

Ziyarette Sadettin Saran, Başkan Arı’ya Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı bir forma hediye etti.

Arı ise, Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışma Merkezi (KAÇEM) bünyesinde kadınların el emeğiyle hazırladığı ve Nevşehir’in sembollerini taşıyan özel bir vazoyu Sadettin Saran’a takdim etti.

Gerçekleşen ziyaret, Nevşehir’de sporun gelişmesi ve genç sporcuların desteklenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Nev Bel Zi̇yaret 002-1

Muhabir: ESMA ÖNCÜL