Nevşehir merkez Esentepe Mahallesinde bulunan Çiçekli Camiinde düzenlenen kariyer buluşmalarında üniversiteli gençlerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, samimi bir sohbet ortamında geçen buluşmada gençlerden gelen tüm soruları teker teker cevapladı.

NEVÜ olarak öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra sosyo-kültürel anlamda kendilerini geliştirmelerine büyük önem verdiklerini belirten Rektör Aktekin, “Bireylerin kendilerini gerek uzmanlık alanlarında gerekse sosyo-kültürel alanlarda geliştirmelerinin kariyerlerine önemli derecede katkı sağladığını biliyoruz. Bu anlamda üniversitemizde öğrencilerimize nitelikli eğitim-öğretim vermenin yanı sıra gerek akademik birimlerimizin gerekse kulüp ve topluluklarımızın düzenlemiş oldukları birbirinden değerli faaliyetlere katılmalarını sağlayarak kendilerini geliştirme imkanları sunmaktayız. Bizlerin en büyük mutluluğu; gençlerimizi ülkemizin gelecek hedeflerine katkı sağlayan başarılı bireyler olarak görmektir” dedi. Herhangi bir talepleri olduğunda Rektörlüğün kapısının her zaman açık olduğunu ifade eden Rektör Aktekin, Çiçekli Cami İmam Hatibi Ahmet Aydemir'e de bu güzel programı düzenlediği için teşekkür etti.

Nevşehir Müftülüğü Çiçekli Cami Diyanet Gençlik Kariyer Buluşmaları’nın ikincisine katılan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin'i ağırlamaktan şeref duyduklarını ifade eden Çiçekli Cami İmam Hatibi Ahmet Aydemir, "Gençlere hizmet geleceğimize hizmettir. Kariyer buluşmasına teşrif ederek çok değerli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Semih Aktekin'e çok teşekkür ediyorum." dedi.

Program günün anısına hediye takdimi ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

121110-198-17543-12-21-15