CHP’li belediye başkanları Ankara’da CHP’li belediye başkanları Ankara’da

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren ve sahada projelerini anlatan AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Savran, esnaf, sivil toplum kuruluşu ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve partisinin il genel meclis ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Nevşehir Şubesi ve Özel Kapadokya Hastanesi’ni ziyaret ederek 15 Temmuz Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştiren Savran, vatandaşların görüşlerini dinleyerek yeni dönemde yapacaklarını anlattı.

Savran, “Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, güler yüzlü, misafirperver hemşehrilerimiz ve esnafımız ile kucaklaştık. Allah’ın izni ve kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle seçimi kazanarak şehrimizde güven istikrar iklimini sürdüreceğiz, durmadan ve yorulmadan aziz şehrimize hizmete devam edeceğiz. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” diye konuştu.

Editör: İsmail Irmak