KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta uyacağınız bazı olumsuz haberler canın sıkılmasına ve olumsuz bir ruh haline girmenize sebep olabilir. Ancak ilerleyen günlerde bu konulara dair bazı sürpriz gelişmeler söz konusu olacak ve keyfiniz yerine gelecektir. Finansal açıdan ise son derece şanslı ve olumlu gelişmelere gebe bir hafta olacak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Bu hafta ilişkinizden ne beklediğiniz konusunda çok net görünüyorsunuz ancak partneriniz aynı şeyi hissetmiyor olabilir. Bu ilişkiye dair her iki tarafında farklı yaklaşımı var gibi görünüyor ki bu iyiye işaret değil. Partneriniz ile bu konu hakkında konuşmak için hafta sonunu bekleyin.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu hafta özellikle grup etkinlikleri için oldukça elverişli olacak. Yakın bir arkadaş veya aile büyüğünüzün teşviki ve desteği kariyerinizde yeni bir kapının açılmasını sağlayabilir. Finansal olarak dikkatli olmanız gereken bu hafta da beklenmedik bir harcama ile karşılaşabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta işinizi geliştirmek ve daha fazla para kazanmak için harika fikirler bulacaksınız. Hafta ortasında ya mevcut ilişkinize dair bir olumlu bir gelişme ya da yepyeni biri ile duygusal bir yakınlaşma olabilir. Hafta sonunda kısa bir seyahat durumu olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta iş ve kariyer alanında beklentilerinizin fazlasına sahip olacaksınız. Uzak bir yerden sürpriz misafirler kapınızı çalabilir ve bu durum hem sizi hem de çekirdek ailenizi fazlaca mutlu edebilir. Hafta sonuna doğru sizin veya bir yakınınızın sağlık durumu endişeye sebep olsa da kısa zamanda bunun yersiz bir endişe olduğu anlaşılacaktır.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bir süredir aklınızın bir köşesinde olan ancak adım atmaya cesaret edemediğiniz bir konu hakkında bu hafta beklemediğiniz bir gelişme olabilir. Bu gelişme sizin artık harekete geçmenize sebep olacaktır. Finansal açıdan bu haftayı dengede geçirseniz de nedense para harcamak için adete fırsat kolluyorsunuz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Hafta boyunca kendinize olan güveniniz adeta zirve yapacak. Bu durum hemen her konuda kendinizi ön plana atmak istemenize neden olabilir. Ancak şunu unutmayın ki bazen fazla öz güven sizi beklenmedik ve zarar verici pozisyonlara sokabilir. Hele ki aşk hayatınızda gereksiz maceralar peşinde koşarsanız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Haftanın ilk yarısında, insan ilişkilerinizde bazı sıkıntılar yaşayabilir hem kendinizi hem de karşınızdakileri huzursuz edebilirsiniz. Hafta ortasına kadar gereksiz konu ve tartışmalara müdahil olmamaya özen gösterin. Haftanın ikinci yarısı ise şans ve  kısmetiniz oldukça açık olacak.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Partneriniz ya da eşiniz ile aranızda bir süredir tuhaf bir gerilim var. Hafta başında bir araya gelerek bu gerginliği çözmeniz gerekiyor. Haftanın ikinci yarısı için enerjiniz biraz düşük olabilir ve bir miktar kabuğunuza çekilebilirsiniz bu sebeple önemli işlerinizi haftanın ilk yarısında halledin ve sonrasında biraz inzivaya çekilin.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta geçmişten gelen bazı içsel travmalarınız yeniden ortaya çıkabilir. Bu durum çevreniz ile olan ilişkinizi sıkıntıya sokma potansiyeline de sahip. Hafta boyunca daha çok iş ve hobilerinize odaklanarak geçici olan bu durumu atlatmaya bakın. hafta sonu kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Uzun zamandır yapmak istediğin bir şeyi nihayet bu hafta gerçekleştirme imkanı bulacaksın. Hafta boyunca hem ailen ile hem de sosyal çevren ile harika zamanlar geçireceksin. Finansal açıdan herhangi bir sürpriz gelişme yok. Aş hayatın ise hafta sonu biraz hareketli ve çalkantılı olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Bu hafta partnerin ile gelecek hakkında derin bir konuşma yapabilirsin. Bu evli iseniz belki bir şehir ya a ev değişikliği olurken bekar iseniz ilişkinin daha ciddi bir boyuta taşınması ile ilgili olabilir. Hafta sonuna doğru alacağınız bir haber ile yurt dışı yada uzak bir şehire bir seyahat planı yapabilirsiniz.