Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik ve üniversite birim başkanı Ahmet Demir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) yapacakları eğitim öğretim faaliyetleri ve projelerle ilgili üniversite akademik ve idari personeliyle istişarede bulunmak üzere üniversitede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

NEVÜ Türk Eğitim Sen yetkili sendika ofisini ziyaret eden Şevik ve Demir, burada Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcısı endüstri mühendisi Abdullah Çamcı ve Türk Eğitim Sen NEVÜ temsilcisi İbrahim Doğan ile görüştü. Şevik, endüstri mühendisi Abdullah Çamcı'yı odasında ziyaret ederek üniversite ile ilgili bilgiler aldı. Sonrasında Meslek Yüksekokulu Akademisyeni Huri Nur Anahtar, Serkan Boylu, İlahiyat Fakültesi sekreteri Habib İdiz, İktisat Fakültesinde Prof. Dr. Korhan Karacaoğlu ve Fen Edebiyat Fakültesinde Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Kalemli ve şube müdürü Metin Korkmaz ile görüşerek fikir teatisinde bulundu.

Şevik ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “İstişare ve fikir teatisi bizlerin önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerinde bizlere ışık tutacaktır. Büyük ve müreffeh Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Şu gerçek iyi bilinsin ki nerede bir ocak tütüyorsa orada vatan ve bayrak sevdalılarının ateşi yanıyordur. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için NEVÜ'deki akademisyenlerimizi ve idari çalışanları ziyaret etmeye devam edeceğim.” dedi.

n4n5n2n1n6n8n7n9n10