Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen müsabakalarda Nevşehir Simya Koleji öğrencileri, azimleri, cesaretleri ve disiplinli çalışmalarıyla hem antrenörlerinin hem de izleyenlerin takdirini topladı.

Minik A Erkek Kategorisi’nde mücadele eden Çınar Kur birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalya kazandı. Aynı kategoride Baran Kalpaklıoğlu üçüncü, Kuzey Deniz beşinci ve Hüseyin Emir Ceyhan altıncı olarak Nevşehir’i başarıyla temsil etti.

Yarışmanın bir diğer dikkat çeken kategorisi olan Yıldızlar Erkek Kategorisinde ise Simya Koleji öğrencilerinden Ahmet Berk Can, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Sulusaray’a dev spor yatırımı! Modern tesisler yapılacak
Sulusaray’a dev spor yatırımı! Modern tesisler yapılacak
İçeriği Görüntüle

Simya Koleji yönetimi, yarışmaların ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimize ve çocuklarımızı her zaman destekleyen kıymetli velilerimize teşekkür ederiz. Simya Koleji olarak yalnızca akademik başarıda değil, sporda da zirvedeyiz.”

Whatsapp Image 2026 02 24 At 11.14.30Whatsapp Image 2026 02 24 At 11.14.32Whatsapp Image 2026 02 24 At 11.14.32(1)Whatsapp Image 2026 02 24 At 11.14.32(3)

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR