60 saniyede Nevşehir gündemi (26 Nisan 2024) 60 saniyede Nevşehir gündemi (26 Nisan 2024)

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (NSMMMO), Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  (NEVÜ) ile iş birliği protokolü gerçekleştirdi.

Bu iş birliği, NEVÜ'nün Sosyal Bilimler Enstitüsünde tezsiz yüksek lisans eğitimi ve diğer eğitim imkânlarına erişim sağlaması, NSMMMO üyelerinin ve Anadolu Odaları Platformu'na kayıtlı diğer meslektaşların profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmak adına gerçekleştirildi.

Protokol kapsamında, NSMMMO üyeleri ve Anadolu Odaları Platformu'na kayıtlı diğer meslektaşların NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimi ve çeşitli eğitim imkânlarından faydalanma şansına sahip olacak.

Ayrıca, NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencilerine yönelik eğitimlerin planlanması ve uygulanması, teorik ve uygulama dersleri ile işyeri uygulamalı eğitimlerinin ve seminerlerin SMMMO ve Anadolu Odaları Platformu’na kayıtlı mali müşavirler tarafından gerçekleştirilmesi konusunda da iş birliği kararı alındı.

Bu güçlü iş birliği ise NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığındaki heyetin Nevşehir SMMMO’ya yaptıkları iadei ziyaret ile gerçekleşti.

Ziyarette, Rektör Aktekin'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Güllü, İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Arslan, NEVSEM Müdürü ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Çetinel eşlik etti.

Oda Başkanı Filiz Sayın, Rektör Aktekin liderliğindeki heyete nazik ziyaretleri ve değerli iş birliği için teşekkür ederek, “Bu protokolün Nevşehir SMMM Odası üyelerimize ve şehrimize büyük faydalar getirmesini diliyorum. Bu iş birliği sadece meslektaşlarımızın gelişimine değil, aynı zamanda şehrimize önemli katkılarda bulunacaktır. İlerleyen dönemlerde de benzer başarılarla dolu iş birliklerine imza atmayı sürdürmeyi ve iş birliğimizin daha da güçlenerek devam etmesini dileriz.” diye konuştu.

1-947

2-447Whatsapp Image 2024 02 13 At 09.03.33

Muhabir: MEHMET GÜNAY