Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi yerleşkesinde faaliyet gösteren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine bağlı Teknoloji Geliştirme Merkezi(TEKMER) bünyesinde bulunan DrQuantum Grup Enerji Sağlık AR-GE firması, yer altından kaynağını alan ve kadim olarak kabul edilen suların gizemini kullanarak sağlık alanında devrim yaratan çalışmalar yapmaktadır. 

Dünyadaki uluslararası firmalar Nikola Tesla’nın yapmış olduğu çalışmalardan esinlenerek birçok alanda quantum enerjisi kullanılması ile ilgili çalışmalar yapmaktadır. Firma bu çalışmalardan yola çıkarak, bünyesine toplamış olduğu uzmanlar ile yerli kaynakları kullanarak sıvının quantum enerjisinin sağlıkta kullanılması hususunda 36 değişik yüksek frekansta ‘QUANTUM ENERJİLİ SIVI’yı kendi laboratuvarlarında üretmeyi başarmıştır.

DSÖ, Kovid-19 riskinin yüksek olduğunu ancak ölümlerin azaldığını açıkladı DSÖ, Kovid-19 riskinin yüksek olduğunu ancak ölümlerin azaldığını açıkladı

Firma, kendi teknolojisi ile kaynak sularının enerjisini alıp, bu enerjiyi kullanarak yüksek frekanslı ‘QUANTUM ENERJİLİ SIVI’ elde ediyor. Bu  yüksek frekanslı sıvılar ile üretilen ve satışa sunulan ‘DrQuantum Quantum Enerjili Diz Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Bel Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Omuz ve Boyun Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Dirsek Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili  Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Anti-Stres ve Yorgunluk Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Peak Performans(Yüksek Enerji) Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Uyku Yastığı’  ürünler yaşantımızda oldukça önemli bir rol oynuyor. Ürünlerin kullanımı son derece basit; yeme, içme veya cilt uygulaması yapmaya gerek kalmadan, bir aparat içerisinde sadece vücutta taşınarak kullanılması yeterli oluyor. Vücudun hastalıklardan korunmasına yardımcı ve tedaviye destek olmak amacıyla tasarlanan bu ürünler, vücuttaki dokuların ve organların frekansını yükselterek ağrıların geçmesine ve yaşam kalitesini artırmaya yardımcı oluyor.

DrQuantum Grup Enerji Sağlık Arge Firması'nın ürünleri aynı zamanda enerji seviyelerini yükseltmeye destek olurken, stresi azaltıcı bir etki gösteriyor. Ruhsal dengeyi sağlama ve sağlıklı bir uyku kalitesini artırma konularında da yardımcı oluyorlar. En önemli özelliklerden biri ise bu ürünlerin içerisinde hiçbir kimyasal katkı maddesi bulunmaması.

DrQuantum Grup Enerji Sağlık Ar-ge Firması, quantum enerjisi üzerine yapmış olduğu çalışmalarla insanlığa fayda sağlamada önemli bir adım atmış durumda ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde(TEKMER) bu çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Ürünlerinin pozitif katkısı ve gelecekteki potansiyeli, sağlık alanında büyük bir umut ışığı oluşturuyor. Quantum enerjili ürünlerin faydaları kullanıcı deneyimleriyle özellikle, menüsküste, bel ve boyun fıtığında, tenisçi dirseğinde, uyku bozukluğunda, streste, vücut enerjisinin yükseltilmesinde, psikolojik sorunlarda ve ağrılarda ürünlerin etkinliği konusundaki olumlu geri bildirimlerle destekleniyor. Bu çalışmaların ilerleyen dönemlerde sağlık sektöründe daha fazla kullanılmasını bekliyoruz.
Firma ile ilgili daha detaylı bilgi için https://www.drquantum.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: İsmail Irmak