TFF 3. Lig 2. Grup’ta Nevşehir’i temsil eden Suvermez Kapadokyaspor, ligin 20. haftasında kendi sahasında Ejderoğlu Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Suvermez Köyü Fikret Tunca Spor Kompleksi Çim Saha’da oynanan mücadelede gülen taraf ev sahibi ekip oldu.

Ligdeki kötü gidişe son vermek isteyen Suvermez Kapadokyaspor, karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İki takımın da karşılıklı ataklar geliştirdiği ilk yarıda uzun süre gol sesi çıkmadı.

Ömer Faruk Can, Dakikalar 45’i gösterirken topu filelerle buluşturdu ve takımı Suvermez Kapadokyaspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci devre hakemin düdüğüyle başladı. Kırşehir temsilcisi beraberlik için baskı kurmaya çalışsa da Suvermez Kapadokyaspor savunması hata yapmadı.

Mücadele, ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Nevşehirli öğrenci Türkiye şampiyonu oldu
Nevşehirli öğrenci Türkiye şampiyonu oldu
İçeriği Görüntüle

Bu galibiyetle moral bulan Nevşehir temsilcisi, puanını artırarak üst sıralara tırmanma hedefini sürdürdü.

Suvermez-12

Muhabir: MEHMET GÜNAY