Suvermezli taraftarlar adına açıklama yapan Erhan Tunca, Nevşehir protokolüne isyan etti.

Protokol üyelerini Suvermez takımına destek vermemekle eleştiren Tunca, “Bizler inanarak bu yola çıkan Suvermezlileriz. Bu yolda bizlere destek vermesi gereken valimiz, milletvekillerimiz bizleri ne kadar görseler de görmemezlikten geliyorlar.” dedi.

Suvermez’in Nevşehir’i temsil ettiğini vurgulayan Tunca, “Yozgatspor ile oynayacağımız futbol müsabakası için Yozgat Belediye Başkanı ve milletvekillerinin Suvermez’e geleceklerini duydum ve o kadar derinden üzüldüm ki bunun tarifi yok. Bizimkiler bırakın deplasmana gelmeyi Ankara’da oynanan maçlarımıza bile gelmiyorlar. Nevşehir’i temsil eden Suvermez köyü onların ilgi alanları değil mi acaba?” diye konuştu.

“BİZ BAŞKA BİR İLE Mİ BAĞLIYIZ?”

“Biz başka bir ile mi bağlıyız?” diye soran Tunca, şu ifadelere yer verdi: “Nevşehir’de futbol denince akla gelen Suvermez Kapadokyaspor, neden devlet büyüklerimiz tarafından benimsenmiyor, yalnız bırakılıyor? Futbolu Nevşehir’e sevdiren ve Nevşehir’i futbol alanında temsil edip Nevşehir’in öz evlatlarına imkan veren bir kulüp neden büyüklerimiz tarafından sahiplenilmiyor? Eğer bizim köyümüz turistlik bir bölge olsaydı çıkarları ve reklam için ellerinden geleni yaparlardı. Ama bizler kulüp başkanımız, yöneticilerimiz, Suvermezli futbol sevdalıları ve diğer köylerin futbol sevdalılarının maddi ve manevi destekleriyle mücadelemize hız kesmeden tüm zorluklara ve desteksizliklere rağmen mücadelemize devam edeceğiz.”

Editör: Alpaslan Körükcü