Bakan Yumaklı, Nevşehir Valisi Ali Fidan'ı ziyaret etti. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Yumaklı, ardından Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin başkan adayı Mehmet Savran'ın seçim bürosunun açılışına katıldı.

Whatsapp Görsel 2024 02 22 Saat 12.02.33 06988D64

Burada konuşan Yumaklı, yerel seçim sürecinde gayret gösterenleri "Türkiye Yüzyılı"nın inşasının bir parçası olarak gördüğünü belirtti.

AK Parti belediyeciliğini tanımak isteyenlerin seçim bürolarında gerekli bilgileri alabileceğini ifade eden Yumaklı, şöyle konuştu:

MHP'nin iptal başvurusu kabul edilmedi MHP'nin iptal başvurusu kabul edilmedi

"Türkiye Yüzyılı, sadece iki kelimeden ibaret bir husus değildir. Türkiye Yüzyılı, hem bugünümüzün hem de çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin yarınını inşa etme hususudur. Bu konuda elbette bütün bakanlıklar, bütün kurumlar ellerinden geleni yapacaktır. Ancak bir de bunun yerel yönetim ayağı vardır. Yerel yönetim ayağı olmazsa mutlaka bunun bir tarafı eksik kalmış olur. Yerel yönetimleri Türkiye Yüzyılı'nın inşasının bir parçası yapmazsak gerçekten gelecek dönem için, bizlerin gelecek nesilleri için bir kısmı eksik bırakmış oluruz. O yüzden AK Parti olarak siz kıymetli dava arkadaşlarımın çok yakından bildiği, çalıştığı, anlattığı, izah ettiği, hizmet ve eser siyaseti işte bununla mümkün olacak."

Whatsapp Görsel 2024 02 22 Saat 12.02.33 3Ed26C16

“31 MART 2024’TE BİR DESTAN DAHA YAZACAĞIZ”

İl Başkanı Kemikkıran da, gerçek belediyecilik mottosuyla 31 Mart 2024 Yerel Seçiminin startını verdiklerini ifade ederek, “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın 27 Mart 1994 tarihinde İstanbul'un hatta tüm Türkiye'nin özlemle beklediği, hasretle beklediği bir belediyecilik anlayışına kavuştu. Ve ondan sonra bu dalga dalga tüm Türkiye'ye yayılarak devam etti. Hamdolsun şehrimizde de 2004’ten beri AK Parti belediyeciliğiyle hem il belediyemiz hem 7 ilçemiz, 15 beldemiz aynı saikle, aynı kararlılıkla devam edecek. Buna canı yürekten inanıyoruz. İnşallah sizlerin destekleri, gayretleri, değerli büyüklerimizin bize bu destekleriyle beraber 31 Mart 2024’te bir destan daha yazacağız.” dedi.

Whatsapp Görsel 2024 02 22 Saat 12.02.34 9A587007

“NEVŞEHİR'İN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Savran ise, Türkiye yüzyılını Nevşehir yüzyılı olarak taçlandırmak için bir yola çıktıklarını, parti olarak bu yolda Nevşehir'de ve Türkiye'de herkese ihtiyaç olduğunu söyledi.

Nevşehir’i daha farklı, daha güzel, daha gelişmiş bir şehir yapmak için herkesle iş birliği yapacakları aktaran Mehmet Savran şöyle konuştu: “Bu konuda da en büyük desteğimiz ve bizlere güç verecek olan devletimiz ve devletimizin kurumları. Bu anlamda Tarım Bakanımıza, Sayın Bakan Yardımcımıza ve tabii ki Cumhurbaşkanımıza bir teşekkürü buradan iletmek istiyorum. Nevşehir Belediyemizin yıllık bütçesinden daha fazla bütçeye sahip bir yatırımı Nevşehir'imize kazandırdık. İhalesi tamamlandı. Kısa zamanda yer teslimi yapılıp inşasına başlanacak. Böylelikle Nevşehir’imizde içme suyunun kalitesi ve verimi artırılacak. Elektrik tüketimi azalacak ve kayıp kaçağımızı yüzde 55’lerden yüzde 40’a düşürmüştük. Bu projeyle de yüzde 15’in altına düşürmeyi planlıyoruz. Nevşehir'in geleceğine sahip çıkıyoruz. Nevşehir'in toprağına, suyuna sahip çıkıyoruz. Ve Nevşehir'i daha da büyük, daha da güzel, mutlu insanların olduğu bir şehir yapmak için azimliyiz, hazırız, kararlıyız.”

Programa, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti'nin ilçe ve belde belediye başkan adayları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Whatsapp Görsel 2024 02 22 Saat 12.02.34 6912B534Whatsapp Görsel 2024 02 22 Saat 12.02.35 B6947B3B

Editör: Ravza Nur Baydemir