Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık beraberinde Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Eğinç, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri ve Türkiye Diyanet Vakfı Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Belada, Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Ziyarette, TDV Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık ile beraberindeki heyeti üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, kendilerine teşekkür etti. 

NEVÜ Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi’nde yer alan TDV Kitap Satış Ofisi’nin sağladığı kitap ve diğer yayınlarla önemli bir kültürel işlevi yerine getirdiğini belirten Rektör Aktekin Kitap Satış Ofisi’ne olan ilginin yoğunluğunun memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

NEVÜ, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı arasındaki mevcut ve yapılacak ortak çalışmaların ele alındığı ziyarette Rektör Aktekin, TDV Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü.

3-312-54