Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ile NEVÜ arasında imzalanan protokol ve ‘27 Mart Dünya Tiyatro Günü Festivali’ kapsamında, Kumbaracı50 Tiyatrosu’nun ‘Tek Kullanımlık Hikaye’ adlı tiyatro oyunu, ücretsiz olarak NEVÜ’de sahnelendi.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda sahnelenen Volkan Çıkıntoğlu'nun yazdığı, Gülhan Kadim'in yönettiği ‘Tek Kullanımlık Hikaye’ adlı tiyatro oyununa; NEVÜ’nün akademik ve idari personeli ile tiyatro severler izleyici olarak katıldı.

İKİ GÜN BOYUNCA TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTURULACAK

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün ‘27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ festivali kapsamında Devlet Tiyatroları ve özel tiyatrolar 27-28 Mart tarihlerinde tiyatro oyunlarını ücretsiz olarak NEVÜ’de sahneleyecek. Bu kapsamda ‘Tek Kullanımlık Hikaye’ adı tiyatro oyunu 28 Mart Salı günü saat 14.00’de NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda tekrardan tiyatro severlerle buluşacak.

Ayrıca Tiyatro Sahne’nin ‘Yumurta-yı Hümayun’ adlı tiyatro oyunu bugün akşam ve yarın akşam olmak üzere iki gün boyunca saat 20.30’da NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda tiyatro severlerle buluşacak.

Editör: Ravza Nur Baydemir